kalas å resten av veckan:)

I lördags var det kalas för Isidor i kungälv. bild på tårtan finns på www.matildabakar.blogg.se . Sen åkte vi till oxevik där vi stannade till måndag morgon.. Nathalia och jag var sedan på massage å Isidor hälsade på Sara under tiden.

Tisdag var Isidor på dagis och Nathalia och jag var på babyöppet. Onsdag träffade vi Emma och Nellie på öppna förskolan och sen på kvällen var jag på kör där vi hade kvartettuppsjungning...  Var supernervös men det gick rätt bra...

Idag har jag varit inne i stan å träffat Matilda och Viggo en sväng..

Nu skall jag försöka sy om en jacka.. får sehur det går men;)

Isidor 2 år!



En glad liten 2-åring:)


Jag och Nathalia



Isidors present: Simon och jag har målat IKEA möbler:) ganska nöjd med tanke på att det typ är första gången jag målar möbler:)

Idag hade vi barnkalas för Isidor med lasagne och 3 sorters hemmagjord glass: jordgubb, banan och morotskaksglass. Mums:) Först var Tuva och Linnea här en sväng och senare kom Maja.

Förra helgen var det dags för Uppsala tripp för Nathalia och mig. Underbart med lite semester:) Å kul att träffa Malena och Rafael.

Nu är det dags för sängen.. I morgon blir det kalas igen i Kungälv.

God natt!

IKEA shopping och besök i torslanda..

Idag har jag och barnen varit i torslanda så Isidor fick leka med Tuva och Linnea som oxå var där.. fick supergod lunch och massa sandlådelek för barnen:)

sen lämpade simon och jag av Isidor hos Sara och åkte till IKEA för att köpa ett bord och stolar till Isidor från hans farmor och farfar, så nu skall vi bara måla det så... fick köpt ett par hyllor som ska upp med å ska bestämma vad vi mer skall ha sen.. kul å få lite ordning på hans rum..

Nu blir det film och popcorn.. bröllopsduellen.. Ska få packat i ordning inför uppsala resan med:) skall bli jättekul att komma iväg till Malena en sväng.. kommer dock sakna min lilla Isidor...

Isidor har fått för sig att bara lyssna på när jag säger till honom,så såfort simon säger nåt säger Isidor " mamma säger" ="bara om mamma säger det" haha..

i morse frågade jag om han var en liten gris, då sätter han igång å säga: "mamma gris, jag gris, mamma gris, jag gris" han är verkligen en liten svamp som härmar allt man säger:) gullunge:)

Ullared:)

japp, idag var det dags för ullaredsresa:)var där strax efter de öppnade och det var rätt lugnt:) fick köpt en overall och termobyxor till Isidor, ett par 2-årspresenter, färg till hallen, å sen lite annat smått å gott:) tyvärr hittade jag inte så mkt till mig själv:( hade behövt lite nytt i garderoben.. ett linne blev det bara.. åsså lite strumpbyxor,, kan jag äntligen slänga alla slitna som jag har:)

I morgon åker barnen och jag till emma med barn.. Har precis bakat lite muffins jag ska ha med:)

nu blir det snart sängen.. får ju inte sova så mkt på nätterna så får se till att gå å lägga mig tidigt.. Fattar inte riktigt att jag står på benen idag men på nåt sätt har jag lyckats hålla mig vaken hela dagen trots sömnlösa nätter..

god natt.

05:00

Japp... 5 är en bra tid att gå upp idag med tyckte Isidor... efter att ha varit vaken en hel del i natt med.. underbart... jaja.. nu är det dags att klä på mig å nathalia å åka iväg :)

Öppnaförskolan och lekplatslek:)

Idag har nathalia och jag varit på öppnaförskolan igen å träffat E&T&N,sedan blev det promenad ner till backaplan och lite titt i affärrer.
Isidor har varit på dagis och nu börjar det funka rätt bra, han blir ledsen när vi lämnar men panikskriker inte som innan.. idag sov han där oxå.

När vi kommit hem ringde Marie och vi gick och träffade henne och Maja på en fin lekplats här i närheten. Isidor blev så glad över att träffa Maja så:)

Simon har legat hemma hela dagen med över 39 graders feber stackarn:( Undrar om det är samma som Isidor hade i helgen... Hoppas på att Nathalia och jag slipper den eftersom vi skall till uppsala i helgen nu...

Försökte mig på att åka till kören idag men kände efter en timma att jag inte orkade, man blir inte så pigg efter att ha varit vaken halva nätterna i flera dagar,.. så nu blir det soffan istället.. ska gå å sova snart...

I morgon blir det Ullared med Sara och Matilda:) ska bli så kul:)

God natt:)

sömnbrist...

Känns som jag lider av konstant sömnbrist just nu.. Isidor är supermammig och vägrar låta Simon gå in till honom på natten samtidigt som han vaknar flera ggr.. I går kom vi i säng halv 12 eftersom nathalia varit grinig på kvällen.. vid 12.30 vaknade isidor och det tog nästan 30 min innan han sonmat igen... sen sov han en timme till, vakna å ja försökte få simon att somna om  honom... gick inte så jag fick gå in.. efter nästan en timme somna han och ja gick å la mig.. då kommer han inspringande igen... tillslut fick ja lägga mig på madrassen på hans golv.. inte så bekvämt men jag fick nog sova iaf 2 h i sträck... känner mig lite mör efter en hel helg med sånna nätter...

I dag har jag iaf varit hos tandläkaren... gick bra:) trist att slänga ut 500 kr på det men...
sen gick Nathalia och jag till öppnaförskolan och träffade E och N... kul:) har varit där nu på em med på babyöppet...

Går frammåt med dagis, idag var han bara lite ledsen när simon lämnade men annars har han haft en bra dag:)

nu skall det lagas lasagne... mums:)

en liten sjuk Isidor..

åkte till oxevik igår kväll, Isidor har tjatat om "mommo" hela veckan å blev överlycklig över att åka dit:) han somnade snällt vid 20 å sen vakna han senare å varjätteledsen och hade fått feber... nästan 40 grader hade han idag och vi har tillbringat nästan hela dagen i sängen å läst böcker.. så hemskt å se honom så dålig.. han bara ligger å stirrar framför dig å orkar inte ens gråta:( å jag kan inte göra annat än att ge alvedon som inte verkar hjälpa helt..

nu ligger han i sin säng å sover korta stunder innan han vaknar igen å är ledsen... stackars liten:( så det blev inte så mkt lek med mormor iaf...

hoppas, hoppas han är bättre i morgon...

föskoleframsteg:)

I går när jag lämnade på förskolan var det inget gråt alls! så skönt att kunna lämna utan att han blir så ledsen när jag går.. Idag var det lite gnäll, men mest för att han var trött... Inget skrik som det varit tidigare... Hoppas hoppas  att det går åt rätt håll.. inte kul att lämna en så ledsen Isidor:(

Idag har jag varit på allum å kollat runt lite i affärer... fick köpt en present iaf... :) skall ju till ullared nästa vecka så sparar mig lite;)

Sen åkte Isidor och jag till IKEA en sväng... mest för att ha nåt att göra i regnet... Lite Isidor tid utan att Nathalia var med:)

Nu är det tvätt på g och sen skall jag gå ut å promenera med mina stavar en sväng:)

tårtkonstverk

Var en sväng till på tårt-utställningen i söndags och kollade noggrannare på alla tårtor:) skall se om ja kan få upp ett par bilder nån dag.. va så underbara tårtor:)

I måndags var jag och barnen inne i stan ensväng å gick till slottskogen. Så härligt att se Isidor springa omkring i gräset och leka med löven:) sen när de hade somnat gick jag en sväng i skoaffärer för att hitta ettpar stövlar.. gick sådär men...:(

idag har Isidor varit på dagis, som fortfarande inte går så bra:( men åt rätt håll iaf så... får kämpa på... jobbigt att lämnahonom när han eså ledsen bara:( Nathalia och jag har varit på babyöppet... Sen blev det en kvällspromenad till backaplan å lite handling...

Nu ska jag kolla på åttlingmamman på tv å njuta av att jag bara har fått en itaget;)

RSS 2.0