En sväng på stan:)

åkte in till stan i går när simon kommit hem från jobbet.. så skönt att få gå i fred en stund:) hade iofs med N men hon sov hela tiden... :) fick köpt en tröja som Isidor ska få i julklapp från farmor å farfar, å passade på att köpa en muminbody till nathalia, hade en sån bra rabattkupong så den får hon i julklapp:)

skulle försöka hitta byxor till mig men det gick mindre bra... tror ja behöver ha med mamma på stan, hon är bra på att hitta klärder :)sen är ja för snål oxå, så hittar ja nåt tänker ja att ja ska fundera på det å sen när ja väl ska köpa det är det slut...

Idag är det hemma-dag för barnen å mig.. skulle egentligen behöva städa, men just nu är orken 0 efter att ha sovit ca 20 min i sträck i natt.. å då på I s golv eller med N brevid mig.. blir inte så bra sömn då... men men... hoppas på att det blir möjligt att sova middag med barnen sen...

i kväll ska vi baka pepparkakor när simon kommer hem:)

värdelös på att uppdatera just nu:)

japp.. här skrivs inte så mkt för tillfället:) ska ta tag idet å få upp lite bilder...

för tillfället är Isidor på dagis å Nathalia å jag passar på att busa lite.. så hon får all uppmärksamher för en gångs skull...

igår var vi på föräldramöte på isidors dagis å Sara var här å passade isidor..

Fick en härlig kommentar av isidor förra veckan: jag sa att vi skulle gå till dagis å hans favorit fröken johanna, då säger isidor: Hanna dricker kaffe. jag: men hon dricker väl inte kaffe hela dagen? I: joooo... hanna dricker kaffe.

berättade detta för johanna och hon sa att det var enda ursäkten för att hon skulle få gå på rast, att hon skulle dricka kaffe:) haha,,, så isidor tycker att hon gör detta hela dagen;)

I morse på väg till dagis säger isidor: trampa bajs. tittade på honom å han har lyckats trampa i en stor hundskit... jättekul... fick skrapat av det mesta å sen tvätta skorna när vi kom till dagis...

Simon har fått jobb! på proffice.. så underbart att ha en inkomst,.. hoppas på att han får behålla det så vi kan flytta snart!!

Grattis Simon!

Japp,  Simon klarade sin uppkörning! Så kul! Å skönt att vi kan turas om med körandet...

I morrn blir det en tur till Torslanda å Emma med barn. kul:)

I helgen blir det födelsedagsfirande av Amanda i örebro, så Nathalia och jag åker dit... Simon å Isidor får ha kill-helg här hemma;)

jaja.. nu borde jag sova för länge sen med tanke på att det inte blir så mkt sömn natt antagligen så...

natti

Hur kan en sån liten ha så stark röst??

Japp.. Nathalia har hittat sin röst ordentligt.. Hon skriker HÖGT när hon e glad och lika högt när hon är arg.. Häromdagen ringde det i öronen när ja skulle sova efter att hon gapat hela dagen... haha..
Annars har hon lärt sig sitta väldigt bra! Det gick jättefort! Provade för en vecka sen å då satt hon rätt bra å nu kan hon sitta långa stunder..

Isidors favoritord juat nu är nog "sluta" detta sägs om allt till alla men mest "sluta pappa". Oftast gör simon inget men han ska sluta iaf.. ;)

Idag har vi varit på öppna förskolan å lekt lite. Isidor har klippt å klistrat..

på lördag ska Nathalia och ja åka till Örebro å fira Amanda som fyller på fredag:)

Nu sover båda barnen så ja ska försöka hinna dricka lite te å ta d lugnt innan Nathalia vaknar igen:)

Isidor bakar



Isidor fick hjälpa mig att baka banankaka förra veckan.. det var mkt uppskattat:)

Hittade det fina förklädet på IKEA för 29 kr.. så gulligt:)

RSS 2.0