100%

Fick tillbaka resultatet på ännu en tenta idag. Läkemedelsberäkning där 100% rätt krävs å jag klarade den :) det är så härligt när tentorna blir godkända! Detta betyder även att jag hittills har alla tenot godkända vid första försöket :)

Godkänd tenta :)

Idag kom resultatet på hemtentan- blev godkänd :) va inte så säker på hur det skulle gå eftersom utformningen på uppgiften va väldigt luddig... och att ja inte hade så mkt energi att lägga ner på den utan det blev lite som det blev- satt inte så många timmar som ja hade velat.. men men.. godkänd blev den :) i veckan skall även resultatet på läkemedelsberäkningen komma- där är det 100% rätt som gäller för godkänt...
Förhoppningsvis kan ja fira 2 godkända tentor i helgen :)

Tentaplugg

Denna veckan går i tentapluggandets tecken.. På torsdag är det läkemedelsberäkning 2 som gäller...  så nu är det räknande som gäller på dagarna... går dock väldigt bra så... 100 % rätt är det dock som gäller så det är till att hålla tungan rätt i mun ;)

För övrigt har vi möblerat om lite här hemma å köpt lite nya möbler :) nästa projekt är att försöka få in en kamin i huset- skulle va så mysigt att kunna tända en brasa :)sotaren kommer på torsdag nästa vecka så får vi se hur det blir efter det :)

RSS 2.0