barnens helg

barnen var ju med mamma i helgen å hade en riktigt kul dag har jag förstått, de hälsade på gammelmorfar, plockade smultron och sen rodde de ut till fåren och va ute flera timmar i båten men satt som små ljus. Älskade små ungar :)

på kvällen låg tydligen Nathalia och sjöng: "mommo, moffa, moffa sven" med blinka lilla stjärna melodin.

jobb, bröllop å en massa annat...

ja, just nu är det rätt fullt upp här hemma..

jag jobbar heltid, vardagar 7.30 till 16.30, så har inte så mycket tid över... skall bli skönt när simon får semester så jag kan få honom att sköta mer av tvätt, disk och städning... ( kan ju hoppas iaf;) )

har riktigt kul på jobbet och börjar bli bra på att sticka folk ;)

denna helgen var simon på metaltown så barnen och jag åkte till mamma och pappa på fredagen eftersom mamma skulle passa barnen på lördagen då jag skulle sjunga på ett bröllop i hunnebostrand. det var ett hemligt bröllop, men inga jag kände, men blev iaf tillfrågad av brudgummens syster om jag kunde sjunga 2 sånger i kyrkan med henne... så det blev sång och hjälpte till att servera lite snittar och champange under båtturen (inte helt lätt att pricka glasen på en gungande båt men.. ;) )
Sen fick jag vara med på festen efter- å hade ritkigt kul trots att jag inte kände varken brudparet eller de andra som va där förutom brudgummens syster och hennes man.. men men :) fest till 4 blev det iaf så :)

I dag har jag jobbat igen och sen drog ja mig ut på promenad... skulle dock gärna ha sovit istället, men lite duktig får man väl va med... nu blir det lite tv-tittande :)

Bilder





Nathalia och faster Sara



En trehjuling fick skruttan av sin farmor och farfar :)

2+1

Denna helgen har vart fullspäckad. I fredags var det dags för barnkalas för att fira Nathalia. Blev en lyckad eftermiddag med 7 glada barn och fint väder :)

Lördagen spenderades tillsammans med Linn och Daniel och deras son med lite provbakning av cupcakes och grillning. På kvällen kom Malena och vi åkte iväg till trollhättan för fest på Kåren. Blev en kul men sen kväll :)

Idag har vi haft kalas för nathalia igen och trots hot om regn kunde vi sitta ute och äta, men tårtan fick bli inne...
Så nu har jag en liten 2-åring helt plötsligt.. vart tar tiden vägen??

En annan årsdag firades på Nathalias födelsedag, det var nämligen ett år sen vi flyttade in i huset :)

I morgon börjar jag mitt sommarjobb med att gå bredvid... Skall bli spännande, är lite nervös dock... men det skall nog gå bra :)

RSS 2.0