Godkänd tenta :)

Fick tillbaka tentan från sista kursen förre terminen, och den blev godkänt :) så skönt. lite stolt över att ha klarat alla 4 tentor under första året på första försöket ;) Nu är det bara att plugga järnet på denna kurs som är intensiv och mkt nya bakterier, virus å svampar man skall lära sig.. för att inte tala om alla fagocyter å andra immunförsvarare ;)

nu skall jag iaf ta mig till torp för lite handling.. på lördag skall vi bjuda på middag så behöver fixa lite till det..

Ny kurs..

denna veckan började en ny kurs i skolan, om mikrobiologi... jättekul att få läsa lite med konkreta saker nu efter en termin av ganska flummiga ämnen ;)

det är en kort kurs, 7.5 poäng, men verkar va riktigt intensiv, så det är rätt mkt pluggande som gäller... har suttit på långa föreläsningar både i går å idag pch i morrn är en till, så är rätt slut i huvudet nu men ;)

väntar även på resultatet från förre tentan, dröjer väl ett tag till men...

I lördags var jag på sittning på kåren- verkligen jättekul :) sen blev det tentafest på kårens pub med många timmar av dansande :) jättekul men fötterna va ganska ömma efteråt, men det är det värt ;)

nu skall jag ge mig i väg å hämta hem mina gullungar från dagis :)

Hur länge orkar man??

Är så himla trött på att i vissa kompisförhållande ALLTID vara den som bjuder in och håller kontakten och i vissa fall inte ens få svar!
Känns trist att inte veta om de valt att inte svara pga nåt jag gjort eller varför de helt plötsligt skär av kontakten, och jag känner mig så tjatig å efterhängsam när jag gång på gång försöker, i somras var det ett par vi bjöd in 3 ggr, den sista fick vi inte ens svar å sen dess har vi inte hört av dem alls! Så himla trist att tappa kontakten med så många vänner.. men hur länge ska man orka försöka... ? skickar julkort å till vissa födelsedagspresenter till barnen men får inte ens ett sms tillbaka.. då käns det lite trirt att hålla på...

tyvärr är sanningen den att det är en ganska stor del av vår kompiskrets som kommer försvinna om jag slutar höra av mig.. men nån gång måste man väl ge sig antar jag... får hoppas att de så småningom inser att de oxå måste göra nån slags ansträngning för att hålla kontakt..

jag har iaf flera goa vänner där det är en ömsesidig önskan om att hålla kontakten och som oxå ser till att försöka få till tider att träffas så.. :)

trist inlägg det blev, men detta är verkligen nåt som gör mig ledsen...

RSS 2.0