simskolestart

Idag var det dags för simskola för båda barnen. Isidor gick i våras men nathalia började första idag. Innan var de väldigt förväntansfulla och Nathalia studsade fram när vi hämtade dem på dagis ;)

Lite läskigt blev det dock då vattnet var lite högt för henne där hon hamnade och efter halva tien ville hon komma upp till mig. Men det va en bra start iaf :) blir nog bättre nästa gång :)

Isidor tycker att det är kul, men vill inte riktigt doppa huvudet än...

Eftersom jag inte får blöta ner foten än fick jag trä en plastpåse över foten å hoppa med in, inte helt enkelt att duscha Nathalia balanserande på ett ben, men det går ;) Är man bara tillräckligt envis så ;)

Kalasturne

Denna helgen har varit späckad med kalas... I lördags var det kräftkalas med många av de som bor i området, jättekul att träffa massa grannar vissa har jag knappt sett (trots att vi bott här 2 år...) massor av barn var med och Isidor och Nathalia lekte oavbrutet hela kvällen :) Godisregn hade fixats för barnen oxå, och Nathalia fick då äta godis för första gången... Det går ju inte att säga till dem att de inte får när alla andra barn äter så...

söndagen gick i barnkalasens tecken. Först var det dags för kalas hos Maja, hon fyllde 5, så där var de 8 barn i olika åldrar, kurragömma, studsmattehoppning och fiskedamm.. Fick dock hjälpa till med godispåsarna och kunde begränsa antalet i Isidors å Nathalias påsar ;) de blev glada över att få godis alls så ;)

Sen var det dags för 2 årskalas för William. Ännu mer tårta och lek åsså fiskedamm, där var det dock inte "riktigt" godis utan russin å sockerfria kakor och leksaker :)

Kände på kvällen att jag hade vart uppe å stått mkt.. foten värkte endel.. Men har inte tagit nåt smärtstillande sen lördags, å då var det bara alvedon, så är förvånad över hur lite ont det gör egentligen!

Idag har jag hoppat mig bort till dagis för lämning av barnen och ägnar dagen åt att plugga... skolan börjar ju inte förrän den 3 e sep, men tänker att nu när jag ändå inte kan göra så mkt är det lika bra att sätta igång å läsa lite :)

Fotoperation

Ja... nu var denna sommaren nästan över... har jobbat i stort sett hela tiden sen 1 juli, så har varit fullt upp... I tisdags jobbade jag sista dagen... lite trist att sluta då det har vart ett jättekul sommarjobb! men förhoppningsvis får jag va kvar som timvikarie, chefen höll på att förhandla om det nu å skulle höra av sig när hon visste.. Håller även tummarna för att få komma tillbaka som sjuksköterska när jag är klar.. vilket faktiskt är den 18 e januari!! helt galet- bara en termin kvar...

Igår var jag på NÄL och opererade min fot.. har haft en halluxvalgus som gjort ont i typ alla skor... Jag valde att vara vaken under operationen då jag inte vill bli sövd. Fick en spruta i nät som blockerade fotnerven och hela foten somnade bort ( och va borta i typ 12 h..)
Lite lugnande fick jag men va vaken. Kändes lite konstigt när de höll på att greja då jag kände hur de tryckte å höll på med foten, men kände ingen smärta. De sågar även i benet i foten och det vibrerade i hela benet då.. Men tyckte inte alls att det va obehagligt så...
Efteråt fick ja va på uppvaket en stund innan mamma fick hämta hem mig. Då var det skönt att få komma hem å äta... fick ju inte äta nåt på 15 h innan operationen och efter fick man en stackars polarkaka å te... hmm.. va rätt hungrig sen..

Idag har jag känsel i foten, men med mina smärtstillande gör det inte direkt ont...

Idag spenderas dagen i soffan iaf... kanske tar mig ut lite sen.. :)

RSS 2.0