Min födelsedag :)

Idag har jag firat min 24 födelsedag :) Mamma, pappa, Sanna och Simon var här och vi grillade och åt tårta, bild finns på www.matildabakar.blogg.se :)

Simon och jag har även varit på möte på barnens dagis idag. Jättetrevlig personal verkar det iaf vara :) Nu är det mindre än en vecka kvar innan de skall börja...

Nu skall jag ladda om- i morgon blir det kanske borås djurpark med mamma och barnen om vädret är fint :)

Lilla prinsessan



Liten som blivit stor nog att äta det mesta själv. Även om en del hamnar utanför munnen ;)


Nathalia på 3-årskalas idag hos Linnea. Sötaste lilla prinsessan :)

Årets första dopp...

japp, igår blev det årets första dopp för min del... lite hemskt eftersom det är augusti redan... har bara varit i till låren innan med Isidor, men igår efter en joggingtur med mamma och johannes blev det av :) kallt var det men väldigt skönt efter att ha sprungit :)
Ikväll skall det bakas tårta till Tuvas 3 års kalas som är i morgon, skall även ha publik bestående av Hannah som skall få lite tips inför hennes bakande ;)
håller på att kolla upp lite körer i uddevalla med... får se vad som kan finnas :)
båda barnen sover efter en långpromenad för att titta på kossorna som går här i närheten av mamma och pappa, alltid lyckat att hälsa på lite djur ;)

2 veckor kvar...

Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills barnen börjar inskolningen på dagis... Känns lite jobbigt... Nathalia är så liten än :( Men eftersom varken jag eller Simon kan va hemma i höst är det bara att bita ihop... många barn börjar ju dagis runt ett år så... Hon har ialla fall en stark vilja, och en stark röst att uttrycka sig med ;) Har blivit jättebra på att nicka eller skaka på huvudet åt sånt hon vill/inte vill :)

Det betyder ju oxå att det är mindre än 1 månad kvar tills slolan börjar igen :) skall bli kul att få komma igång igen så man blir klar nån gång ;)

Denna veckan förbereder jag tårtor :) skall göra en Hello Kitty tårta till Tuva till fredag och hjälpa Hannah förbebreda hennes tårta, fixa sugarpaste och baka en tårtbotten...

Idag har jag varit en sväng på Torp och fixat presenter till Tuva och till Linnea som vi skall på kalas till nu i helgen.. Sen blev det 40 min jogging i dag med :) har varit riktigt duktig i flera veckor nu :) Gått, stavgått, cyklat eller joggat nästan varje dag.. kanske har missat 2 dagar på 3 veckor :) känns bra.. hoppas bara att man kan få se lite resultat snart...

jaja... nu skall jag nog ta å göra lite nytta :) kanske en sats sugarpaste eller så :)

RSS 2.0