Tårtutställning

I går efter tvättande åkte vi till Kungälv där vi sov över. Idag har jag vart en sväng på Scandinavian cake show- wow, vilka tårtor!! Skall dit i morgon igen och kolla lite noggrannare med sanna:) ska fota en del med så jag kan använda som inspiration:)

Sen åkte jag till Skärhamn för att gå på akvarellmuseet och se en utställning med Elsa Beskows bildet... så fina! en sväng till ett gammalt säteri blev det också där min gammelmormor är född när hennes pappa arbetade som trädgårdsmästare där..

finns ny tårta i tårtbloggen med.. :)

massa kalas:)

Igår var vi på2-års kalas hos Maja och fick supergod mat och tårta. Isidor fick äntligen träffa Maja och Viggo igen- det har varit mkt tjat om dem det senaste:) Lek i sandlådan och på Majas nya rutschkana blev det:)

Idag var det dags för kalas hos Viggo. Ännu mera tårta:)och lek på deras fina innergård. Jättehärliga sandlådor och en stor rutschkana... stor lycka bland barnen... Där skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo om det inte blir radhus snart;)

Var påbarnmedicin i dag för Isidor har tagit dig för öronen och sagt " ajaj" men som tur var är det ingen öroninflammation som hadekommit tillbaka igen... det var väldigt skönt...

I morgon är Isidor hemma från dagis så får se vad vi skall hitta på:) tvätta en massa ska vi iaf göra...

ny tårta

har lagt upp en ny tårta på min andra blogg med: www.matildabakar.blogg.se

Isidor fick fiska:)



Isidor fick följa med Simon och morbror Johannes ut och dra nät i måndags:) en fin liten fisk blev det:) och Isidor fick åka båt igen vilket han tycker är jättekul:)


Isidor och morbror.


I fredags var vi hos Isidor och Nathalias farmor och farfar och lekte. Isidor byggde bussar av duplo, spelade piano och följde med farfar och tittade på hönor:) stor lycka!


Farfar och Nathalia.

I går fick Isidor följa med Sara  till slottskogen där de tittade på djur och Isidor fick rida på häst.. Sedan hade de picknick på gräsmattan.. Nathalia och jag var inne i stan å köpte fler presenter:) Skall på kalas i morgon och på torsdag...

födelsedagspresenter

idag har Nathalia och jag varit en sväng på stan å beställt kort och träffat m&m för att köpa födelsedagspresent... nästa vecka blir det 2 st 2 årskalas :)

sen blev det kvällspromenad till wieselgrensplatsen för lite handling... nu blir det soffan med simon å Nathalia resten av kvällen tror jag:)

julsånger

japp.. idag har jag sjunit julsånger.. känns helt normalt såhär en varm augustikväll:) det var terminsstart på kören och detta innebär att man börjar öva inför julkonsert:) (kommer att vara 5 december förresten;)  )

Isidor har vart på förskolan, vilket han inte alls gillade idag:( han blev arg för att han inte fick ta av sig skorna ute å gå i strumporna,.. och sen va han trött å grinig resten av tiden:( hoppas att det går bättre i morgon...

nu får det bli sängen.. isidor vill väl upp vid 5 i morgon igen så...

Hårklippning...




Idag försökte jag ta lite bilder på Isidor och Nathalia för att sätta in i tidningen.. inte lätt att få 2 barn att ligga still å se glada ut samtidigt:)


Busunge:)



Denna bilden blev det iaf tillslut:)


Sen bestämde vi oss för att klippa Isidor också... han störde sig på att håret blåste i ögonen när han var ute så.. Känns lite hemskt:( Vi gillade ju hans långa hår:( han blev en helt annan kille i kort hår med... får hoppas att han tycker det är bättre iaf...
Var inte jättelätt att klippa. han satt inte still direkt.. men men... blevsom det blev:)


Annars har det varit inskolning idag igen.. Simon var med honom idag.. Jag var på öppnaförskolan med Nathalia för att göra hand och fot-avtryck..
Har varit ute å stavgått 1 h idag med:) känns bra:) har ju endel kilon kvar att promenera bort så...

Öppnaförskolan och brödbak

Har varit på öppnaförskolan idag eftersom Isidor bara går på dagis tis-tors.. Verkligen en jättebra förskola med så gullig personal:) Isidor älskar att vara där:)

Vid 12 gick vi hem för att äta lunch och Isidor somnade nästan i maten;) blir så när man envisas med att gå upp 5 varje dag... :(  Tur att simon oftast går upp med honom... jag är helt slut så dags:( har ju vart uppe å ammat en gång på natten med.. Skönt att Nathalia sover så bra på nätterna iaf:)

Sen har jag bakat bröd.. Försöker baka istället för att köpa.. Har fått ett så gott recept av mamma som blir små frallor som är jättebra att frysa :) En blåbärspaj blev det också av resten av blåbären vi plockade igår... mums:) en snabb promenad fick det bli för att kunna äta paj med gott samvete:)

Nu blir det lipstick jungle:)

Gammal bild:)



Haha, bläddrade igenom en rad äldre bilder och hittade denna från 2004 eller nåt;)

Besök av Sara:)



Mina sötnosar:)
Isidor älskar sin syster och vill bara pussas och kramas hela tiden:) ingen svartsjuka här inte.. än iaf;)


Var på göteborgskalaset igår och på nallesjukhuset där isidors nalle lämnade blod och fick bandage;) därefter somnade Isidor i vagnen kramandes på nallen:) Sötnos:)


Idag har Sara varit här och ätit lunch. Efter det gick hon och jag ut och plockade blåbär som blev till en blåbärssufflé, se bild på min blogg: www.matildabakar.blogg.se . Sedan blev det en hel del lek där Isidor bjöd på kaffekalas för Sara och bävern (handdockan;) )
Sen blev det taccos till middag och Johannes tittade förbi en liten sväng med:)



I morrn skall jag väl fortsätta min jätteröjning av lägenheten som jag startade igår.. Fortfarande massa barnkläder  att sortera och märka inför dagisstart.. Men ikväll blir det nog soffan istället:)

blev visst en blogg iaf...

Sa att jag inte skulle starta nån blogg, men efter att jag gjorde tårtbloggen upptäckte jag att det va rätt kul:) Så välkommen till min blogg som rör annat än bakning:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0