valresultaten..

Satt och kollade på valresultaten i går kväll- är förfära över att ett parti som sverigedemokraterna kan få så många röster i sverige att de kommer in i riksdagen.. :( usch...

är iaf glad över att jag var å röstade å gjorde allt jag kunde för att hålla dem utanför... skäms alla som struntade i att rösta eller ännu värre: röstade på sd :(

Kalas igen :)

Idag var det dags för kalas igen :) Mina föräldrar, simons föräldrar och syskon, Isidors sysslig med föräldrar, Sanna och Hannes var här för att fira Isidor idag :)
Kul kalas med massor av folk helt enkelt ;) Tur att vi nu bor stort så man får plats med 15 pers ;)


Isidor hade ännu en härlig dag :)

Idag har vi varit och röstat med. Återstår bara att se hur det gått i valet...

Igår efter kalaset fick jag ett ryck och satte upp massa tavlor :) kul att få upp lite på väggarna:)  Så under en skylt är det står "kärlek" som jag köpte i ullared satte vi bilder på barnen.
En underbart vacker bild på min mormor som morfar tagit där hon i brudklänning sitter på ett berg satte jag upp med och våra bröllopsbilder åkte upp i vardagsrummet.
Fick även upp lite ljushållare på väggarna.

Nu går diskmaskinen för fullt och vi har röjt upp det mesta efter kalasen, så nu blir det soffan :)

Isidor 3 år!



Idag fyller min lilla pojke 3 år! fattar inte vart tiden tar vägen... väldigt glad blev han  i morse när han fick paket :) han har sett fram emot sin födelsedag länge:)


En motorsåg och lite andra verktyg fick han från Tuva som kom på kalas :)
Linnea och Maja var här med och lekte :)



Lite studsmattehoppning blev det eftersom vädret trots varning för regn är helt underbart idag :)



Frågade Isidor vad han vlle ha för tårta "en ko tårta" blev svaret, så det fick det bli ;)


Kalasbarn :)

blommor



Har haft sniglar som ätit upp alla mina blommor ute, så nu när jag skulle plantera lite höstblommor fick jag hjälp att  välja ut några som sniglarna integillar :) hoppas att de skall få stå sig ett tag nu :) kul med lite fint när man kommer hem :)


Borås djurpark och kalas



Isidor kom ihåg från fjol att man kunde rida på borås djurpark, så det var det första han sanär vi kom fram, och sen blev det samma häst som sist med :) En glad Isidor fick rida lite :)


Finaste Isidor på Majas kalas :)

skolstart...

Nu har skolan börjat igen. I tisdags gick jag första dagen... Mycket är det som skall tas in, både komma ihåg det vi lärde oss termin ett och all ny info... men nu är en vecka avklarad... med några föreläsningar...
Nästa vecka är det redan dags för praktik, 3 dagar på vårdcentral och jag fick skogslyckan som ligger jättenära hemma vilket är skönt, skulle va jobbigt att behöva åka långt när man ska hämta å lämna på dagis med...

Har sjungit upp för 2 körer och kom in i kammarkören iaf, den andra får jag svart fårn nästa vecka, men jag känner att jg inte riktigt hinner med kammarkören just nu då den ligger på en väldigt hög nivå... så tyvärr kommer jag og att aluta den :( och kaske inte vara med i den andra heller, utan kaske jag skall satsa på högskolekören där ambitionsnivån kanske är lite lägre... får se hur det blir..

har börjat träna med :) följde med mamma till motionshuset denna veckan och kommer nog fortsätta där..
har köpt en cykel med så nu cyklar jag dit och även till bussen på morgonen... nu skall resten av kilona bort :)

i morrn är det hemmastudier som gäller... har massa att läsa till nösta fredag då vi skall ha grupparbete..

har ju gjort om på nathalias rum med :) ny färg å nya tapeter :) skall försöka få upp lite bilder när jag har tid... :)

RSS 2.0