25..

Japp, idag firar jag min 25:e födelsedag.. Känns lite tungt, har nog tyckt att 25 är en rätt bra ålder, då är räknas man väl som vuxen, samtidigt som man fortfarande är ung- så nu när jag nått den åldern känns det ju lite tungt- nu går jag ju mot 30, kan inte riktigt tänka mig att snart fylla 30, men men, är ju ett par år kvar iaf... ;)

Har iaf haft en härlig dag- började dock med att sätta lite lister hemma med pappas hjälp, sen åkte vi tillbaka till Oxevik där mamma å barnen stannade kvar, och gick å badade. Och som barnen badade! Jösses, Nathalia, som annars är lite avvaktande å inte vill bada barkar mm simmade som en fisk :) å blåste bubblor i vattnet å höll på! Underbart att se henne plaska :)  Även Isidor uppskattade badet mycket :) Hoppas på fint väder i morrn med så vi kan bada då med :)

Sen kom Simon hit efter jobbet å vi åt hemmagjord sushi. Blev riktigt gott :)

Lite paket har jag fått med ;) Fick ett par bakgrejer från Simon och ett jättefint halsband i vitt guld med diamanter i form av ett hjärta :) Å av mamma å pappa fick jag bidrag till en Kitchen Aid som ja så gärna vill ha :) Så snart kan jag nog införskaffa mig en sån :)

Nu skall jag ta mig en lugn kväll- tror minsann att jag ska få en Mojjito med ;)

Sommarlov :)

I fredags jobbade jag sista dagen på mitt sommarvikariat, så nu är det sommarlov i tre veckor innan skolan börjar :)
Ska bli skönt att få va ledig lite och att få va med barnen lite mer :) Dock har vi ju fullt upp så det finns allt att göra iaf... Isidors rum blev färdigtapetserat förra veckan, så i morrn skall listerna på plats och sen är det dags att flytta in honom där... En ny säng skall han få, fick överta en som stod i mamma å pappas källare, så det blir en loftsäng, dock inte så hög, men tror han kommer tycka det är spännande åsså kan man kanske fixa liten myshörna under om v har tur :)

Källaren målar vi ju oxå, och den börjar bli färdig... har lite väggmålning kvar bara...

Nu ska vi spendera ett par dagar i Oxevik när simon börjar jobba igen i morrn...

Här är det fullt upp :)

Har 100 saker på g just nu så blir inte mycke tid vid bloggen ;)

Jobbar fprtfarande, sista veckan nu, kan inte fatta att det redan gått nästan 9 veckor sen jag började...
På kvällarna har vi fullt upp med att tapetsera och måla om, har byggt nytt rum till Isidor så där ska tapetseras och i källaren håller vi på att måla om.. det tar sin lilla tid med takmålning å allt, men fint blir det ;)

Helgen har spenderats på öckerö, simon å barnen har vart där ons-idag och jag va där fre-sön. Lite krabbfiske blev det (ätbara sådanna asså ;)  ) så ca 35 i lördags å 55 idag har de dratt upp.. å isidor tycker det är jättekul att få åka med..

Idag fick vi sålt syskonvagnen.. jätteskönt att bli av med den samtidigt som det känns lite ledsamt- det betyder ju att mina små bebisar blivit stora... tiden går så ruskigt snabbt!  Snart är det dags att ta bort Nathalias spjälsäng med... måste bara hitta en säng till Isidor först så hon kan ta över Växasängen... undrar om det kommer göra hennes helt underbara sovrutiner lite svårare? återstår att se...

Barnen har vart så söta mot varann det senaste, Nathalia går till Isidor å ber om en kram, å sen säger hon "Jag tycker om dig" Å isidor är oftast inte sen med att visa att han tycker om sin lillasystser heller... Man smälter när man hör sånt ;)

Nä.. nu ska jag fixa lite mat till resten av familjen som kommer hem snart.. sen blir det väl till att hoppa i målarkläderna å göra ett ryck till... Ha det gott i värmen :)

RSS 2.0