Praktisk examination...

Nu bär det snart iväg till skolan för praktisk examination.. håll tummarna för mig :)


Sommarlovet närmar sig.. :)

Nu känns det att skolan snart är slut för denna terminen... Idag har vi gjort vårat sista grupparbete som skall redovisas på tisdag, annars har vi bara praktisk tenta kvar på fredag och en föreläsning på måndag... sen är det sommarlov! Dock skall jag ju jobba en stor del av sommaren men ;) Det är inte samma stress som pluggandet eftersom jag kan släppa jobbet när jag kommer hem då :) Och läsa böcker som inte är skolböcker :)

Sen har jag endel tårtbakande framför mig i sommar med, först är det ju Nathalias 2-årsdag som skall firas med barnkalas den 3 e och släktkalas den 6 e och sen är det 4 studenttårtor som skall fixas till den 8 e på kvällen :) det blir spännande :) som tur är kan jag ju förbereda det mesta innan eftersom jag skall jobba den 7 och 8 e...

I lördags var vi på havets hus, trodde att Isidor skulle tycka det var kul men att nathalia kanske inte skulle få så mkt ur det,men så fel jag hade, har nog aldrig sett henne tjuta av skratt som hon gjorde när hon såg fiskarna ;) En ruskigt glad Nathalia stod och petade på glaset vilket fick fiskarna att följa efter hennes fingrar, och det var tydligen riktigt kul ;) Isidor tyckte också det var roligt att få titta på fiskarna och framför allt hajarna! Sen blev det inte sämre av att man fick hajtatueringar med ;) det var uoppskattat. Efteråt fikade vi och sen gick vi en sväng i lysekil innan det blev glass på lejonet och björnen och sen färjan hem med två små barn som somnade som stockar helt utmattade...

Söndagen blev mest slappardag, Nathalia var fortfarande trött efter lördagen då det inte blev så mycket sovande på dagen och sov lång midadg på söndagen istället. Vi påtade lite i trädgården och sen sov vi middag allihopa :) En sväng till torp för lite handling hann vi med också..

´Nu skall jag strax dra mig ner på köravslutning och i morrn är det lite plugg på praktiska tentan som gäller..

Äntligen

Ja, nu äntligen är tentan skriven! Nu kan man börja ha ett normalt liv å hinna med lite annat med... Utan dåligt samvete ;) får hoppas på attd en blir godkänd med... senast 15 juni skall resultatet komma...

Efter att tentan va klar åkte jag hem och tog tag i lite röjning här hemma... putsat fönster och annat kul.. det behövdes verkligen.. och mer finns att göra ;)

Onsdagen och Torsdagen spenderade jag på Urologen/operation istället för att plugga ;) men man lär sig ju nästan mer av att vara ute å kolla så... Kul och intressant var det iaf :) Fick sätta PVK med för första gången (om man inte riknar dockarmarna med fuskblod i skolan...)

Nu är det äntligen helg- utan tentaplugg! Har iofs praktisk tenta nästa fredag, men den får vänta tills efter helgen...

Ikväll blir det nog pizza och vin för att fira :)

fårträff :)



Nathalia pratar med snällaste baggen Gunnar :)



Första båtturen



Picknick hos fåren ute på ön

dåligt med bloggande...

Har varit riktigt dåligt med bloggande för min del det senaste. både här och på tårtbloggen... Just nu håller jag på med tentaplugg för fullt... på fredag är det dags för en jättetenta och har hur mkt som helst att plugga på... Suttit hela veckan å skrivit...

I onsdags fick jag följa med en läkare som hade jour på akuten på NÄL- jättekul och intressant, fick se många av de sjukdomar vi ska tenta på nu, så lärde mig massor! Blev lite spontant så va bara där mellan 19-00.30 för behövde hem och sova eftersom det va skola 8.15 på torsdagen... hoppas på att jag nån gång kan gå med hela passet :)

På tårtbloggen skall det komma upp en del bilder som ligger och väntar i kameran.. skall bara ta mig tid till det... Idag bär det av till mamma och pappa- måste ju få ha lite helg mellan pluggandet :) sen skall jag ta och rösta med.. är ju omval i västra götaland i morrn....

Ha en härlig helg!

Plugg och trädgårdsjobb :)

ja.. nu har ännu en vecka gått.. fattar inte vart tiden tar vägen!
Har haft föreläsningar denna veckan med.. snart är det dags för tenta så det är mkt att plugga in.. Idag hade vi iaf hemstudier och Sofia var här å plugade med, vi va riktiga duktiga å läste mest hela tiden ;)

När barnen hämtats satte vi i gång att jobba i trädgården, rensa rabatter, beskar rhododendron och sen kom pappa å tog ner vårt döda plommonträd. i morrn skall vi fortsätta att rensa undan och så småningom plantera lite bärbuskar :)

I onsdags hade jag möte med en som skall beställa tårtor till studenten, så har 2 beställningar den dagen :) Å idag har jag gjort en tårta till en annan vars son skulle konfimeras i morrn.

Hoppas på att sommarvärmen skall komma tillbaka nu- regn å snö i vekcan va inte kul...
I morrn får vi förhoppningsvis sålt vår syskonvagn med :) ska iaf komma några å kolla på den... Känns lite vemodigt- barnen har blivit så stora.. men det blir skönt att få extraplatsen och att få lite pengar :)

Hoppas ni får en härlig helg med massor av sol!

Härlig helg :)

Har haft en härlig helg med massor av sol och besök av simons mamma och syster på lördagen. Det blev massor av utelek, cykling på sparkcykel och sen hann v med en promenad på strandpromenaden när barnen sov.

På kvällen sen gick jag ner till stan för grillkväll och sen gick vi ut en sväng med.

Idag blev det sovmorgon för mig och Nathalia och när hon vaknat kom Simon och Isidor upp till sängen för lite morgon mys, det resulterade i att frukosten blev kl 11 idag :)

En tur till en blomsteraffär blev det för lite tips på hur vi kan beskära buskar och träden i trädgården hann vi med innan barnen skulle sova middag och mamma och jag åkte till Överby för att hitta skor till Isidor som växt ur sina.

Nu blir det lugn kväll i soffan och lite tv tittande :)

RSS 2.0