Finaste kommentaren:

Isidor la sig brevid Nathalia i morse och sa: "Du är söt gumman! Du är jättesöt Nathalia-gumman!"

Så fint! Dock skiftar han väldigt mellan att säga fina saker, ge henne leksaker, sjunga för henne och att putta omkull henne, slå på henne mm... Men man får väl lagra de fina stunderna ;)

Besök på bondgård

Igår blev det utflykt till Backa västergård, som är ett föräldracooperativ med en bondgård som barnen får sköta om,jättekul ide, skulle vi bott närmare skulle ja nog sökt plats där för barnen :)

Isidor tyckte iaf att det var jättelkul! Både resan dit (spårvagn och buss) och sen att titta på djuren, får, hästar, grisar, kaniner och marsvin. Roligast tyckte han dock att fåren var.. Han har en speciell kärlek för får;) dock förstod han inte riktigt varför han inte fick gå in till dem som han brukar göra till gammelmorfar svens får ;)

Skall försöka få upp bilder snart..

Idag skall vi på koll på lundbysjukhus av Nathalias öron eftersom hon hade öroninflammation för 9 veckor sen.... 8.20 skall vi va där.. blir spnannde att få iordning barnen så vi hinner ;)

Sen hoppas jag på att kunna gå hem å sova lite till.. är ruskigt trött... Inte sovit tillräckligt i natt plus att jag är lite förkyld, så det hjälper väl oxå till att ta bort orken...

Hallen behöver göras klar, lådor behöver packas, tunikor till kören behöver sys... japp.. jag har att göra i dag med ;)

Målning och barnakuten..

Igår körde vi ut barnen till Öckerö för att bli pasade av farmor och farfar. Simon och jag åkte en sväng till IKEA och köpte flyttlådor mm, och sen hem för att måla om hallen...

När vi åkte för att hämta barnen hörde vi att Isidor hade lite besvärligt att andas och det pep i bröstet på honom när han andades ut, lite astmatiskt.. Så vi lämnade av Simon och Nathalia hemma och åkte till barnakuten med honom... Efter lååång väntan med en väldigt trött Isidor fick han inhalera lite medicin 2 ggr, sen blev det till att vänta igen, på läkaren denna gången... Hon tyckte sen att Isidor lät tillräckligt bra för att det skulle räcka med medicin så vi fick åka hem...
kvart i tolv var vi hemma :( helt slut båda två... Sen följde en jobbig natt med Nathalia, även hon lite förkyld så hon sov inte mkt i natt..

Nu skall vi sätta i gång med allt vi skulle hunnit i går... skall ha 2 visningar av lägenheten i em så det behöver saneras, och hallen behöver fortsättas med... Sen skall jag fixa klart tårtan till Nellie oxå :)
Bäst att sätta igång tror jag ;)

HUSÄGARE!!

Japp, idag skrev vi kontrakt på vårt hus!! 1 juni flyttar vi in!
Känns så UNDERBART!!

Nu skall vi försöka få barnen i säng.. blev en helt fel kväll eftersom vi kom hem för 20 min sen...

god natt
glad glad glad :)

Nån som undrar?? :)

Om det är någon som undrar hur det går med våra husplaner kommer det komma en uppdatering i kväll :)

helg

Tillbringade dagen i går i kungälv med barnen hos deras farmor och farfar.. och jag lyckades hitta en jacka :) har letat länge å inte hittat nån (är ju lite snål med så...) Men hittade en igår som va helt ok, sen kosta den bara 165 kr oxå, så då kan det ju duga ett tag :)
Idag åkte vi till mamma och pappa, så vi har, till isidors STORA lycka, hälsat på fåren och gett dem mat och vatten, kul att se hur mkt han gillar dem :)
nu slötittar vi på körslaget å dricker lite vin ;)
snart blir det nog sängen... och för simons del däckbyte på bilen ;)

budgivningen fortsätter...

de andra som budar på huset verkar inte vilja ge sig... så än så länge vet vi ingenting om huset... ska lägga ett nytt bud idag och se vad som händer... känns jättetrist då vi verkligen vill ha det huset! och eftersom det låg en vecka utan att nån annan budade trodde vi nästan att det inte skulle vara några problem, utan att vi skulle få det och att det skulle bli ett ganska lågt pris..

men nu har det som sagt budats på och buden är uppe i 100 000 mer än utgångspriset :( men än har vi inte gett upp iaf..

En roligare sak är att simon var på arbetsintervju igår i uddevalla, han skulle ju ev få byta från proffice gbg till proffice uddevalla, men de ville att han skulle komm aå prata med chefen på ojleföretaget han i så fall skulle jobba på. Och han fick jobbet!  Så redan på måndag börjar han jobba där! Så nu vill vi ännu mer ha huset! Så vi kan flytta ganska snart å han slipper pendla....
På det nya jobbet skall han köra lite truck, kul att han äntligen får utnyttja sitt truckkort :)

Nu skall jag försöka vakna lite... ruskigt trött... hade lång körövning igår, och sen fick jag inte osva så mkt för mina barn i natt + att de fått för sig att börja vakna 6 igen nu :( Men idag blir det rytmik med Nathalia och sen skall simon lämna in sin dator som har pajat för att försöka rädda lite dokument å bilder.. själv är jag grymt sugen på att åka till HM å handla lite sommarkläder eftersom man just nu får presentkort när man handlar för 400 ;) får se hur det blir med det.. .:)

Nån budar på vårt hus :(

Trodde vi var ensama om att lägga bud på huset vi vill ha eftersom ingenting har hänt på över en vecka, men så idag så kom ett nytt bud in :( Så nu får vi se vad som händer...


Sovit till 7!

Isidor har nu i 3 dagar gått upp efter kl 7 på morgonen! Så skönt!! Tyvärr är det ju inte alltid Nathalia vill sova så länge, men det har iaf blivit betydligt mkt mer sömn nu de senaste dagarna!

Det bästa är ju att man märker så väl på Isidor att han mår bra av att sova längre, han har varit en solstråle de senaste mornarna jämfört med när han går upp halv 6-6

Igår på rytmiken lottade de ut 3 biljetter till Baby&barn mässan, och både Emma och jag fick varsin biljett, så nu skall jag stoppa Nathalia i vagnen och ta mig in till mässan :)

"Alla älskar mig!"

På kvällen när Isidor skall sova säger jag till honom att jag älskar honom Då brukar denna ramsa läsas upp :

Mamma älskar mig, pappa älskar mig, mormor älskar mig , morfar älskar mig, iris älskar mig , johannes älskar mig,  ena älskar mig, nanna älskar mig, farmor älskar mig . farfar älskar mig sara älskar mig, johannes älskar mig, offa kalle älskar mig, offa sven älskar mig, sanna älskar mig,  simon älskar mig. ALLA ÄLSKAR MIG!!

Tänk att ha den känslan, att ALLA älskar en! Det känns så skönt att veta att han känner sig så omtyckt :)

Imorgon är det dags för 2.5 års kontroll för Isidor och 10 månaders kontroll för Nathalia.. sen hoppas jag på en promenad till backaplan och ett försök att hitta vårjacka...

Ganska nervöst nu...

ja... har ju lagt ett bud på ett hus vi gärna vill ha..
än har ingen annan lagt bud, och verkar inte som någon annan är intresserade av att lägga bud... I så fall betyder det att vi ska försöka komma överens med säljaren om ett pris, göra en sista besiktning av det och sen ev skriva kontrakt..

känns väldigt nervöst just nu, dels väntan på att få  reda på om det blir budgivning eller inte, få veta om säljaren godtar vårt bud och oss som köpare, eller om han vill ha ut huset på visning igen.. och sen känns det sååå nervöst att vi kanske snart är husägare! gigantiskt steg, men samtidigt skall det bli så skönt att komma ifårn denna lägenhet, men det blir en så stor omställning, flytta ifårn göteborg och tillbaka till uddevalla (som jag sagt att jag ALDRIG ska göra ;) ) och att flytta ifårn alla härliga mammor och barn vi lärt känna här (dock kommer vi nog åka ner OFTA å hälsa på :) ) men jag hoppas och tror nog att det iaf skall bli jättebra att komma till en mindre stad för barnens skull, och jag tror allt att vi kommer trivas jättebra... sen får vi väl hänga på öppna förskolan där å träffa nya barn.. åsså har jag ju världens bästa Sanna i uddevalla med så ;)

japp.. nu är det bara att vänta... hoppas på att få svar snart :)

Ny design!

Har fått hjälp att fixa ny design till min blogg nu- Tack Helena!

Känns kul att ha en fin blogg :)

7 e tanden :)

Upptäckte Nathalias 7 e tand idag :) Hon börjar bli stor min lilla flicka :)
Står ett par sekunder själv om man lurar henne lite och ger henne n¨t att hålla i... sen när hon upptäcker att att hon inte håller i en ler hon busigt och tycker att det är jättekul ;)

Igår var mamma här och passade Nathalia på sahlgrenska å jag skulle göra MR av min rygg- inte världens roligaste sysselsättning men... Ligga helt stilla i en timme, med en ram runt huvudet som tryckte riktigt mkt på nacken och öronen :( men men... nu är det gjort.. får vänta ett tag på resultatet bara...

Nathalia ägnade dagen åt att flirta med alla som gick förbi :) hon låter tills hon får uppmärksamhet och senler hon och vinkar och är så gullig! sötnos ;)

Efter sjukhuset gick mamma och jag och åt lunch och sen blev det liten tur i affärer, skulle egentligen hämtat Isidor kl 14, men ringde till sara som va så snäll och hämtade honom så vi kunde stanna i stan ett tag till :)

Sen var det körösning mellan 18-22, extra långt denna gång eftersom en coach från USA var här och hjälpte oss inför tävlingen i maj- riktigt kul var det och väldigt givande!

Denna veckan har mycket av våra tankar varit på de hus vi kollade på i lördags... men nu har budgivningen på det ena gått ganska långt så det släpper vi- så nu är vårt favorithus kvar, i dag la vi första budet och väntar nu på att se om någon mer skall buda...hoppas inte ;)

Nu sover barnen och vi skall bänka oss i soffan med lite popcorn :)

RSS 2.0