Öroninflammation och en stolt Isidor :)

Just när jag trodde att min förkylning va på väg att försvinna fick jag ont i örat... det utvecklades sen till en öroninflammation och sprucken trumhinna... Så nu är det penicillin som gäller... Det värsta onda har försbunnit men har fortfarande lock för örat... ruskigt störande... hoppas det skall försvinna snart..

Nåt roligare är att Isidor slutat med nattblöjan nu :) Han är så stolt och det har gått jättebra dessa nätterna :)

I lördags åkte vi till öckerö och skulle egentligen lämna barnen där å gå på bio, men pga mitt öra blev det inget med det :( På söndagen åkte vi på barnkalas till Julia och Victor och sen tog jag bussen hem medan simon och barnen åkte tillbaka till öckerö... De är kvar där och skall stanna tills i morrn eller onsdag... saknar mina små men klart det är skönt med lite egentid med :) Idag gick jag ner på stan efter jobbet och skulle boka klipptid, fick en tid direkt så nu är håret klippt :)

Barnen hade varit å badat idag. Är lite svundsjuk att ja inte va med, men de hde haft kul iaf :)

Nu skall jag ta en lugn kväll i soffan, i morrn blir det job igen...

härlig helg :)

Hemma efter en härlig helg hos mamma och pappa :) dock hade jag svårt att få med mig barnen hem, de ville helst stanna där...

Åkte på en förkylning förra veckan (säkert fårn alla som kommer in på jobbet för div crp å halsflusstester ;)  ) så jag kom helt av mig i träningen-. va duktig på både måndag å tisdag, den blev jag dålig :( behöver verkligen komma i gång med träning igen... I helgen började jag känna att det tätnade och värkte i bihålorna så trodde jag skulle åka på bihåleinflammation igen, vilket verkligen inte är kul :( men idag känns det som om det lättat lite, känner tom smaker igen, så jag hoppas verkligen att det inte blir nåt av det...

Igår var vi ju på Nordens Ark och idag har vi inte gjort så mkt.. Hälsade på min morfar en sväng, vilket barnen verkligen gillar, sen har det vart målarstuga hos mamma, isidor har målat både på papper och på sig själv, och nathalia kunde lite hon med, så det fick bli dusch innan vi åkte hem ;)

Simon åkte iväg tidigare för att åka till göteborg och kolla på the big 4 som spelar där idag. Han blev medbjuden av jobbet, eller ja, inte sitt utan företaget han är inhyrd av.. Sitter just å kollar på det på tv, metallica spelar just nu. Tror han har en toppenkväll :) Å tycker det är bra att han åker iväg på nåt eftersom han inte så ofta vill iväg...

Jag inleder ännu en jobbvecka i morrn... Är ju helt klart skönt att va ledig, men samtidigt gillar jag verkligen mitt sommarjobb, lär mig massor! Dock har det vart ganska lungt i veckan...

näpp, skall nog ta å stänga datorn och lägga mig nu.. blir ju till att gå upp kl 6 när jag skall jobba så...

Nordens Ark




Idag åkte vi på utflykt till Nordens Ark med mamma. Riktigt lyckat blev det, hade två glada barn som älskade att titta på djuren :) Allt från de små grodorna till tigrarna :)

Nathalia är en riktig pajas när hon vill å skojar å gör miner :) Där i mellan kör hon på att smälta hjärtan; "Jag har saknat dig mormor" Säger hon och kramar sin mormor hårt; hon vet hur hon skall få som hon vill ;) världens goaste unge är hon.. Men hon kan allt bli en riktigt envis tjej med stark vilja med om hon säter den sidan till ;)



Älskade Isidor hade också en riktigt kul dag med alla djuren, och en av favoriterna var ponnyridning :) Det tycker han är riktigt kul! Han skulle nog gära ridit mer än ett varv ;)
En riktigt gosig unge är han när han vill å då vill han gå nära så man kan hålla om honom och på morgonen stoppar han om Nathalia i vagnen på väg till dagis.. Mammas sötnos :)

RSS 2.0