doobidoo

Igår åkte barnen och jag till göteborg, Isidor gick sin sista dag på dagis och jag var på IKEA, hade med en tårta till personalen på dagis, finns bild på www.matildabakar.blogg.se. Fick köpt nya pottor, då den gamla gick sönder, hoppas bara på att Isidor snart kan tykca att det är kul att gå på pottan bara... Köpte även lila handdukar till vår lila toa och lite annar smått...

Efter dagis åkte vi ut till öckrö till svärföräldrarna och tog med oss Sara, efter lite grillning åkte jag till SVT och var med på inspelningen av doobidoo :) var kul :) får se när det sänd sen i höst.. jag satt iaf på första raden så kanske ja kan synas lite ;)

Idag har vi haft besök av mina syskon och Rafael, så vi åt middag i trädgården och barnen tyckte dte va kul att träffa mostrar och morbror :)

Nathalia är för övrigt en riktigt mormorsgris!! hon skriker när mormor skall gå, även om hon får va hos mig ;) vill bara va med mormor ;)

just nu sover båda barnen riktigt gott i sina egna rum- det är så skönt! Nathalia vaknar oftast max en gång per natt och sover ofta till halv 7-7, Isidor kommer ibland in till oss vid 4 och går sedan upp med Simon vid 6...

nu blir det snart sängen.. i morgon åker vi till oxevik för midsommarfirande :)

Längesen...

Japp.. det har inte vart så många inlägg det senaste ;) Har varit fullt upp med flytten, kalas för Nathalia, kalas för Sara mm...

I morgon går Isidor iaf sista dagen på dagis.. och sen åker vi till Öckerö där jag skall lämna barnen och gå på doobidoo med kören :)

12 steg är Nathalia uppe i nu :) idag ställde hon sig flera ggr själv och gick iväg :) så snart springer hon omkring här :)

nu skall tvätten tas omhand, sen skall jag fixa klart tårtan till Isidors fröknar...

sitter uppe å gungar vagnen...

Nathalia är som vanligt vaken mitt i natten så jag får sitta å gunga vagnen.. ska bli mså skönt när barnen får varsitt rum! så man inte behöver va rädd att de ska väcka varandra.. det är bara en natt kvar i lägenheten nu :) på fredag börjar vi flytten och då sover vi nog över hos svärföräldrarna...

har packat som en galning de senaste dagarna... nu är iaf alla skåp tömda, nu skall bara allt som ligger på bänkar och bord packas ner.. det blir dagens utmaning... fattar inte att man kan ha så mkt saker som man har när det börjar pckas ner i lådor...!

Isidor har iaf varit frisk idag (igår är det väl egentligen.. ) så i morgon blir det dagis för hans del.. så skall jag försöka fixa här hemma.. måste packa ner de kläder vi skall använda i helgen å nån väska så det är färdigt med... det är mkt som skall fixas med när man flyttar med barn ;)

jaja.. nu skll jag försöka gunga klart Nathalia å hoppas på att få sova lite till i natt...

Hämtat nyckeln!

Idag var Simon och jag på banken och skrev på de sista papprena och fick nycklarna till huset!! Så nu har vi äntligen vårat hus! Nathalia och jag var där medan vi väntade på att simon skulle sluta :)

Känns helt fantastiskt! Så nu är det bara att packa klart så går flyttlassen på fredag och lördag :)

Tyvärr har även Nathalia blivit sjuk verkar det som... Vi som skulle ha kalas på öppna föskolan på torsdag.. får väl ta det nästa vecka istället...

jaja.. åter till flyttlådorna :)

RSS 2.0