Buzzador

Är med på en sida som heter Buzzador där man får prova på olika produkter och göra reklam för dem för sina vänner.
Just nu provar vi Massageolja och duschkräm för barn från Natusan. Så varje kväll nu har vi massagestund :)

Har också fått en del rabattkuponger att dela ut- sa alla ni med barn är välkomna att hämta ;)

Göteborgshelg

Simon och jag fick en middag och övernattning i Göteborg när vi fyllde av simons syskon, så i fredags åkte vi till öckerö där vi på lördagen lämnade barnen hos Sara och Margret och åkte in till göteborg.
Efter en stund med äffärskoll gick vi upp till hotellet å checkade in, passade på att ta ett glas vin å sen gick vi ner till restaurangen vi skulle äta på. Krakow heter den, en polsk restaurang.. stora portioner var det å proppmätta gick vi därifrån å tog oss en långpromenad innan vi gick till hotellet igen..

Underbart att få sova ordentligt, nästan 10 h ostörd sömn tror jag det blev :) sen väntade en god hotelfrukost innan vi åkte ut till barnen på öckerö igen :)

nu tar vi söndagskväll i soffan å laddar upp inför morgondagens hemtenteskrivande...

Bakande barn :)



Kanelbullensdag fick så klart firas med bullbak :)



massor av russin skall det vara på :)



Finaste Isidor :) fler bilder på kakan finns på www.matildabakar.blogg.se

hemma med sjukt barn...

I går fick Nathalia skruttan hög feber på dagis, så det var bara för Simon att hämta hem henne... Jag hade examination på praktiken så kunde inte gå hem...  På kvällen hade hon 39.9, stackars min skrutta... Dock tycker jag hon var väldigt tapper för att h så mkt feber... Efter lite Ipren sov hon dock gott hela natten..

Som tur är har jag gjort lite fler timmar än vad som behövs på praktiken, så jag kunde vara hemma med barnen idag... Regnigt och trist väder är det, så blir en mysdag med film... Nathalia är fortfarande hängig å trött så...

Tänkte jag skulle ta  å baka lite... är grymt baksugen- har hittat mängder med recept ja vill prova.. men när skall man göra allt?? Kan ju inte baka massor- för då äter jag ju upp det med, å det behövs verkligen inte.. hmm... måste hitta nån som vill äta upp det ja bakar helt enkelt ;)

Näpp, nu skall jag fortsätta mysa med barnen... när simon kommer hem ska ja nog till torp å försöka köpa mig en jacka...

Lite skryt ;)

Får ta å skryta lite om barnen nu tänkte jag ;)

Isidor har ett stort intresse för siffror. Innan han var 2 kunde han räkna till 8 och känna igen siffrorna. Detta var för att vi flera gånger om dagen åkte hissen från 8 e våningen.
Nu, vid 4 års ålder räknar han långt och sitter dessutom och räknar lite plus och minus! Han har även börjat träna på bokstäver. Han pratar bra, även om han utesluter vissa ljud, så som r, sch, sk, mm, han skall få gå till talpedagog och träna detta, men han kan många ord och man förstår vad han menar.

Nathalia är så duktig på att prata och resonera! Nu vid två års ålder har hon börjat härma allt vi säger vilket resulterade i att hon nu i slutet av sommren lärde sig prata så bra! Var på BVC och sköterskan sa att hon skulle klarat 2.5 års kollen gått å väl nu ;) Hon resonerar dessutom Idag bar hon om tuggummi, jag sa att jag har inget. Nathalia säger då: Det finns i köket, du kan hämta!. Nathalia går ut mot köket och jag säger till henne att hon ju inte når. då säger hon att du når ju, du kan hämta mamma!
Haha, hon vet hur hon skall få till det.
Nyss sa hon: Jag vill gå å sova med napparna, katten och pingvinen. Och borsta tändena först.
Sötskruttan!

Nathalia är även en hejjare på att simma, med bara armkuddar plaskade hon runt i fredags! Isidor börjar komma sig han med. Jättekul!

Nä, nu är det färdigt med skryt för denna gång; ) ska ta å vila lite efter en helg med praktik..

RSS 2.0