Badhusbesök

Isidor går på simskola varje onsdag och vi försöker då även bada med Nathalia, har blivit ett tag sen sist pga sjukdom mm, men idag gick vi å badade hela familjen... Simon och jag turades om att simma lite motionssim och att vara med nathalia i bassängen.. hon gillar verkligen att simma, 1.5 h låg hon å plaskade runt idag nästan. på med armpuffar och simdyna så simmar hon själv ;)

Isidor börjar lära sig lite bentag och simmar på han också. Han har iaf blivit mkt säkrare i vattnet och vågar röra sig där utan att håll anågon i handen.. så det är ju bra :)


Näpp.. nu skall jag ta tag i lite pluggande.. i morgon är det muntlig tenta i kvalitativa forskningmetoder som gäller.. kan ju inte bli annat än kul.. hmmm... sen blir det tandläkarbesök för branen..

"jag gillar inte kyssar"

Avslutade förra veckan med fest på lördagen för Malin :) mycket trevligt :) annars ägnades en stor del av helgen till att städa... jätteskönt att få ordentligt röjt, även om jag bara hann med en våning ;)

sen beställde vi nytt handfat och hylla till badrummet, dock var det 2 veckors leveranstid men...

i går var det bara en massa plugg hela dagen... och en joggingtur hann jag med också :)

idag har vi arbetat med grupparbete inför torsdag å sen fick det bli en liten promenad iaf...

Isidor var så söt i söndags, mamma var här på middag och till kaffet sjöng hon en bit som gick "kaffe utan grädde är som kärlek utan kyssar" var på isidor gravalvarligt utbrister: "Det var ingen bra sång för mig, jag gillar inte kyssar"!
Dock är det han som jagar efter tjejerna på dagis å försöker pussas ;) och han hade förklarat för en tjej på dagis att det är så härligt att vara kär ;) sötnos :)

trx

idag hade jag redovisning av rapporten jag skrev efter praktiken på BB och förlossningen... Missade förra vecka då jag var sjuk... men nu är det gjort och redovisningen och rapporten är godkänd :)

drog mig ner till gymmet å körde ett TRX pass sen. har dock sagt upp gymkortet för jag har inte ritkigt tiden som krävs just nu.. går hellre ut å springer eller promenerar för tillfället...

nu blir det snart läggdags.. skola i morrn igen..

jobb och fotoperation..

Började veckan igår med arbetsintervju kl 8 innan skolan började. Det resulterade i ett sommarjobb :) i mars skall jag börja gå bredvid som tim vikarie för att i juli gå på ett 80% igt vikariat :) Och skall vara på neonatalen! Skall bli så intressant men oxå ganska läskigt då det är små sjuka bebisar jag skall ta hand om.. men kommer lära mig grymt mkt!

Efter skolan var jag sedan hos ortopen den med min onda fotknöl.. Eftersom jag har så pass ont av den tyckte han att en operation kunde va bra ide... så nu står jag i kö till det... skall försöka passa in det i mitt schema bara... om jag får till det i början av september hoppas jag vara tillräckligt återhämtad för att klara höstens praktik..

Idag är det ju semeldagen.. mn här bidde det ingen semla... gav mig ut på en jobbigtur istället ;)


och så gick det med den träningen..

Skulle ju starta upp med min träning å va så duktig å sprang i måndags (har f.ö. fortfarande träningsvärk ;) ) men vaknade upp på tisdagen å kände mig krasslig, visade sig sen att jag hade över 38 i feber :( blev liggande hela dagen å hann inte alls med att plugga det jag hade behövt... På kvällen sen steg tempen ytterliggare och vid 9 (2 h efter jag tagit alvedon) va tempen 39.5. mådde verkligen uselt..
Lyckades iaf somna och trodde jag skulle vakna igen å må ännu sämre, men på morgonen mådde jag rätt bra! Tänkte att det va ganska snabbt övergående feber.. Men inte då.. framåt 10 började jag frysa igen och febern var åter uppe på 38.5...
Så inget pluggande i dag heller och missar inlämningen och muntliga redovisningen i morrn... får ta i gen på omtentatillfället :(

Har ont i hela kroppen och orkar knappt gå sträckan till dagis... Hostar och blir yr så fort jag rör mig :(

så,, fick jag gnällt av mig lite då ;) är iaf glad att det inte kom under praktikperioden :)

nu så..

ja... riktigt längesen jag skrev.. har haft fullt upp med plugg å tentor...

Nu skall jag iaf ta tag i det här med träning... har vart riktigt dålig på det sen i höstas... idag har jag joggat 3 km iaf.. det är en början iaf... och gick faktiskt rätt bra! kände efter typ 500 m att "nu ger jag upp" men bet ihop å efter ytterligare 500 m lättade det och det flöt på riktigt bra! Nu gäller bara det svåraste- att fortsätta ;) men det är ett måste.. har ett antal kg att gå ner.. hade nöstan nått fram till målvikten förra våren, men sen har det gått utför igen och nu kommer jag inte i nästan några kläder igen.. så i med hårdhandskarna; nu skall här tränas ;)

RSS 2.0