Plugg och vindag :)

I går bar det iväg till Allingsås för att skriva grupparbete hos Sara som bor i ett urgulligt litet hus vid sjön där :)
Vi var riktigt effektiva och gjorde klart arbetet rätt fort (kanske för att vi visste att det väntade vin sen ;)  ).
Har en jättebra basgrupp i skolan nu där vi alla arbetar lika mkt och får till ett bra resultat :)
Å sen har vi jättekul tillsammans med :)

Efter pluggandet tände vi grillen och öppnade vinet och sen hade vi en riktigt kul kväll med massor av skratt och en hel del vin ;) jag fick dock ta det lugnt eftersom ja skulle köra i dag vid 11 ;)

Idag har vi nämligen varit på barnväldignelse av Simons kusinbarn. så jag kom bara men och duschade å bytte om i mellan innan det var dags att gå igen.
Var väldit stolt över mina små gullungar idag då de satt nästan helt still i kyrkan hela tiden! Helt still å tyst tycker ja inte att man kan begära av en 2 å en 3.5 åring så;)
Efter cermonin promenerade vi i solen hem till kusinen och bjöds på massor av goda kakor :)

Nu har vi ägnat lördagskvällen åt att räkna skatteavdrag för att se hur vi ska dra av för att få tillbaka så mkt som möjligt ;) Det verkar som vi ändå får en ganska bra summa tillbaka :)

I morrn bär det av till Stenungsund vid lunch för att hälsa på Simons barndomskompis Daniel, hans fästmö Linn och deras gulliga son William :) skall bli kul och barnen ser fram emot att få träffa William igen :)

Är så glad över vädret som har vart idag med! Vi har sett vitsippor, citronfjärilar, humlor, spindlar och myror :) Nu är det vår på riktigt :)

Hoppas på fler varma å goa dagar :)

Kommentarer
Postat av: Linn 21, mamma till William

hahah! hon är så jäkla söt lilla Nathalia! får se om hon kanske vill leka med honom i morgon också eller om hon nöjer sig med att sitta bredvid honom och titta på :)

2011-04-09 @ 23:15:20
URL: http://myheritagetotheworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0