Beslutsångest...

Var igår på 2 husvisningar på två helt olika hustyper.. och gillade båda!! Nu har vi stooort problem att bestämma vilket vi gillar bäst! Kanske detta löser sig genom att det ena (eller i västa fall båda...) går upp för mkt i pris... Men annars har vi väldigt svårt att bestämma vilket vi helst vill ha!

Det första var SÅ FINT. Nygjort och frächt... Men ett gammalt hus från -25 tror jag... Det hade tre våningar, mkt förvaring, UNDERBART kök, stor tvättstuga, bar i källaren ;), Det enda vi egentligen inte gillade var att planlösningen inte var optimal.. den var bara 2 sovrum uppe, ev kan vi kanske sätta upp lite väggar och få det till 3 st.. men vi vet inte riktigt om det funkar, i så fall skulle det ju funka... Och att det var trappor för att komma in... men det kanske går att fixa med ramp för att få in barnvagnen på nåt sätt... Annars var det ett fint hus.. Låg fint och nära till stan..

Det andra var i två plan, med perfelt planlösning, tre rum uppe och ett nere, öppen planlösning och UNDERBART uterum... Dock var köket inte lika fint, det var inte lika personligt hem och det ligger längre från stan och är lite dyrare...

Så hur skall man kunna bestämma sig?? om det visar sig att vi skulle vinna budgivningen på båda?? Svårt svårt..

detta grubblas på MYCKET just nu... i morgon drar nog budgivningen i gång så vi får se vad som händer... Spännande är det iaf :) kanske kanske kan vi snart vara husägare :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter helt klart som hus nummer 1 är det bästa huset på lång sikt. Ramp är en toppenlösning plus att barnen kan ha sovrum tillsammans uppe hos er. och lekrummet nere. erkänn bra lösning;) mysigt med ett fint kök t en husmor som du!

2010-03-29 @ 09:27:20
Postat av: Sanna

håller tummarna för er! spännande värre!

2010-03-29 @ 09:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0